Bokrean och presenter

Bokrea har betytt mycket för mig genom åren eftersom den brukar starta runt min födelsedag. Böcker har varit en standardpresent till mig under alla år. Det har ändrat sig efter att jag blev bokbloggare för alla tror att jag redan läst allt. Min man är av annan åsikt. Han tycker att det är lätt att köpa böcker till mig eftersom det finns en hemsida där alla böcker jag läst om feminism finns listade.

Mina födelsedagspresenter 2013

Jag fick fina presenter av min man i år. Jag lägger upp bilden i färg för att ni ska se den fantastiska sjalen som var den bästa presenten, trots andra mer kulturella sådana. Jag fick även boken Kvinnor på gränsen till medborgarskap, men bok jag har hört talas om och gärna vill läsa. Sedan fick jag första säsongen av Girls. Jag orkar ju inte vara vaken till elva varje tisdag och min man rådde bot på min frustration. Dessutom vill han själv gärna se den.

Jag tänkte faktiskt också skippa bokrean i år, precis som Enligt O, eftersom jag redan har för mycket böcker, får rätt så många recensionsex och lånar en hel del på bibliotek. Men precis när jag skulle skriva detta så beställde jag Lotta Lundgrens kokbok Om jag var din hemmafruBokus. En bok som skulle kunna bli den första på temat feminism och mat på den här bloggen, var för cool för att motstå. Dessutom verkar den innehålla mycket fantastisk mat.

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

 1. Men det är ju recensionsexemplaren som gör dig knepig! 🙂

  1. 🙂 Jag får väl helt enkelt börja annonsera när jag får det!

  • Nana21 mars, 2013 kl. 10:55
  • Svara

  Hej!
  Jättebra blogg du har, jag hittade nyligen till den. Skriv gärna vad du tyckte om girls-serien (om du inte har gjort det någonstans redan, har inte hittat det i alla fall). Jag har också köpt den och efter 2 avsnitt är jag benägen att tycka att det är lite väl mycket fokus på sex.

  1. Det ska jag göra! Jag har inte börjat se den en pga lång semester utomlands med efterföljande jetlag. Vi lägger oss vid nio varje kväll 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.