Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Bokmässans program och alla dessa krockar!

Bokmässans program och alla dessa krockar!

Bokmässans seminarieprogram

Jag har försiktigt börja kolla in bokmässans program på nätet. Jag har inte fått någon katalog hemskickad till mig och det beror antagligen på att jag aldrig beställde någon. Det är nu åtgärdat, men jag får väl vänta några fler dagar på att den ska komma.

Jag fick tidigare nys om att Han Kang och Caitlin Moran ligger samtidigt och jag ville bara skrika NEEEEEJ! Sedan insåg jag att jag har en intervjutid inbokad exakt samma tid så det kommer nog varken bli Moran eller Kang för min del. Dubbelnej!

Men det är tyvärr inte bara århundradets mässkrock som är ett problem. Nej, flera andra programpunkter krockar också. De feministerna som mässan tidigare gått ut med ska komma, ligger inte bara en gång samtidigt. Med andra ord kan ingen lyssna på allt, inte ens om man är superpigg och superpå. Sedan ligger Samar Yazbek och Helen Pankhurst efter att jag har åkt hem, vilket också känns trist

Sådär, då har jag beklagat mig lite och ska sedan blicka framåt mot det jag faktiskt kommer att få se och lyssna till. Jag ska i år bo på Gothia Towers, vilket känns superlyxigt! Jag ska visserligen dela rum, men det med två av mina bokcirkelkompisar, så det blir hur bra som helst. Skönt att kunna dra sig undan när man vill och att en sväng till hotellet inte bli värsta projektet. Och hur det än blir så orkar jag aldrig mer än ett par seminarier om dagen, oavsett om de krockar eller inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.