Bokmässan, Magasinet Neo och vattkoppor

neologga

Det är bara dagar kvar till bokmässan och jag har tankarna på många andra håll. Idag meddelade Paulina Neuding att Magasinet Neo läggs ner och det känns såklart mycket tungt och vemodigt, både för att det är en fantastisk tidning och för att det är tidningen som min man är VD för. Jag har sedan några år tillbaka varit stående recensent i tidningen och det numret som kommer nu kommer följaktligen vara det sista även för mig.

Jag hade tänkt att skriva en massa roliga inlägg om vad jag ska göra och inte göra på bokmässan men mitt uppe i allt har min son fått vattkoppor och vab ska synkas med maken och ja, ni vet hur det är. Och så detta med Neo. Och så håller jag själv på att bli förkyld. Jag kommer att åka ner till Göteborg, så klart, en den rätta stämningen kommer nog inte att infinna sig förrän jag är på mässan.

Jag ser fram emot att träffa bokbloggarmaffian, umgås med gamla vänner och lyssna på författare. Men just nu måste jag ta hand om min familj i första hand och fixa alla lösa trådar på jobbet inför min lilla semester.

2 kommentarer

 1. F-n vad tråkigt för dig och din make med Neo! Förstår att bokmässepeppen inte vill infinna sig när ett sådant besked kommer och så sjuk och krasslig på det. Hoppas du ändå kommer att kunna njuta lite av mässan!

   • Hanna21 september, 2015 kl. 09:23
    Författare
   • Svara

   Det lär jag kunna! Men nu måste energin först och främst läggas på att fixa allt på jobbet istället för att skria kloka tankar här 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.