Bokmässan 2021: Söndag och avfärd från mässan

Min söndag var inte alls så hektisk som lördagen, men lite hann jag med på mässan efter att jag checkat ut från hotellet. Jag var på ett intressant seminarium om identitet och kris i Norden. Medverkade var Amanda Svensson (moderator), Patjim Statovci från Finland och Vigdis Hjorth från Norge. Deras böcker handlar om identitetskris på olika sätt, Statovcis för att det handlar om folk som flyr till andra länder och Hjorths som mer utspelar sig inom familjen. Jag kommer att återkomma till nordisk litteratur på mässan.

Falun Gong på Bokmässan 2021

Jag såg en konstutställning om Falun Gong. Konsten påminde om de kinesiska propagandakonsten, men innehållet var det rakt motsatta.

Söndagen ägnades åt skrivande och efter det transporterande och ännu mera skrivande. Ni kommer att få läsa massor om mässan i mer fördjupat format i veckan, men jag måste jobba också, samt skriva färdigt min bokmässeartikel till Tidningen Nu.

Sämst på mässan var alla tomma ytor. Bäst var alla fantastiska bokbloggare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.