Bokmässan 2021: Pressackreditering till lördagen

Bokmässan 2021

Nu är det klart. Jag ska sticka ett reportage från bokmässan för Tidningen Nu och får pressackreditering till lördagen samt til bokmässan play. Jag är oerhört glad och tacksam för detta, men lite trist är det att vi bokbloggare inte räknas som press i år. Det är ju lite till och från det där och corona var ett bakslag för oss som inte har en redaktion bakom oss.

Jag fick hem bokmässans seminariekatalog igår och den är oerhört tunn, såklart, men också uppbyggd på ett mer överskådligt sätt efter tema. Då vet jag precis var jag ska titta efter det jag är intresserad av. Nordisk litteratur och demokrati är där jag kommer att titta mest. Jag har läst en del nordiskt och kommit in i ett rikgit läs-flow. Det inkluderar Vigdis Hjort som kommer till mässan och nu senast Caroline Albertine Minor, som jag lyssnat på som ljudbok på danska (mer om det, var så säkra!).

Det är många krockar, som sig bör på mässan, men nu vet jag att jag i lugn och ro ka kolla ikapp allt som jag missat efteråt på bokmässan play. Det känns som en liten tröst när man, som jag, vill lyssna på precis allt som är intressant. Idag påminner Enligt O oss om fina författarframträdande som hon minns och jag tänkte i morgon dela med mig av mina!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.