Bokmässan 2021: Nu är jag på väg!

Bokmässan 2019

Bokmässan 2019. Jag hoppas på reprisbild i helgen!

I eftermiddag går tåget till Göteborg och jag ska äntligen gå på bokmässa igen efter två år! Nu blir det inte samma sak som andra år eftersom det inte finns något mässgolv och semiariekatalogen ungefär är en fjärdedel av vad den brukar vara, men efter två år tar jag det jag får. Faktiskt. Jag orkar inte med den här jäkla pandemin längre.

I år åker jag till mässa med uppdraget att skriva en stor artikel till Tidningen Nu. För det har jag fått pressackreditering och det är så klart oerhört värdefullt. Jag kommer även att göra uppdrag åt mig själv och intervjua författare för bloggen och bjuda på vimmelbilder. Sedan kommer jag mellan varven att umgås med vänner. När gjorde jag det helt ohämmat sist?

Det här är första gången på evigheter som jag åker ifrån familjen och gör något på egen hand. Det känns oerhört bra även om femåringen är lite chockad över att mamma ska vara borta hela hennes helg. Men hon överlever såklart det och snabbare än hon anar är det söndag kväll och jag är hemma igen. Innan dess ska jag har takat så pass mycket ny energi att det känns ok att köra höst.

Ni lär se mer av mig från mässan, men först ska jag ta mig till Göteborg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.