Bokmässan 2021: Första mässdagen

Svenska mässan

Nu har jag kommit till Göteborg och bokmässan, men jag har inte gjort så mycket mer än att hämta ut min pressackreditering. Och druckit vin. Lördagen är min stora dag då jag har flera seminarier inplanerade och jag ska göra två författarintervjuer.

Igår pratade jag med folk och förberedde dagens intervjuer. Mest tid gick åt till att transportera mig och sedan att prata med alla vänner jag inte träffat på två år. Nu ska mässan inte vara sig helt lik så jag ser med skräckblandad förtjusig fram emot imorgon då jag ska gå in på mässan. Bilder på i princip tomma mässgolv, gör att det känns aningen spöklikt.

Jag återkommer såklart med mer reflektioner från mässan och här får ni min första dagen i bilder.

Ankomst till bokmässan 2021

Hur kvällen startade.

Selfie utanför Svenska mässan

Trött Hanna på väg till hotellet. Det var fint att komma tillbaka till hotellet och höra spårvagnarna utanför fönstret. Det är nästan som när jag bodde här, för 20 år sedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.