Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Bokmässan 2019: Imorgon smäller det!

Bokmässan 2019: Imorgon smäller det!

Guldkortet

Som jag hintat tidigare håller vi på att sälja vår lägenhet. På söndag är det visning och ikväll har vi ställt i ordning så mycket vi kan inför städning imorgon och pynt på fredag. Jag drar till bokmässan imorgon och maken till landet med barnen på fredag. Jag har mad andra ord inte haft den bästa uppladdningen inför bokmässan, även om jag gjort mitt bästa här på Feministbiblioteket.

Jag ÄR superpepp och jag kommer få så kul, men just nu är jag bara helt utmattad. Varvar ner framför Bonde söker fru med en burk pepsi max och lite popcorn. Imorgon på tåget till Göteborg kommer jag att vara megataggad! Detta har jag gjort:

  • Fått mejl om var jag hämtar mitt guldkort.
  • Packat ner två klänningar per dygn.
  • Inte glömt nattlinne då jag nu ska dela rum på Gothia Towers.
  • Valt ut EN bok att ha med mig.
  • Förberett mina intervjuer så pass mycket att jag kan göra det sista på tåget. (Eller det är inte check på detta, jag är fortfarande skitskraj!)

Nej, nu måste jag snart sova för att jag ska orka upp normal tid och få iväg ungarna till förskola/skola. Håll tummarna för att lilla inte bryter ihop för att jag tar med mig en resväska när jag lämnar henne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.