Bokhörnan: Min första zoombokcirkel med bokbloggarmaffian

Zoomcirkel

Då har jag varit med om min första bokcirkel via Zoom. Det var med mina gamla vänner i bokbloggarmaffian och vi pratade om boken Smaken av Muriel Barbery. Jag tyckte om boken även om den var mycket speciell. Jag skrev om den tidigare här på bloggen och du kan läsa min recension här.

Det roliga var att jag var den enda som tyckte om boken. Alla de andra klarade antingen inte av att läsa ut den, eller så tyckte de att den var för babbligt och tråkigt. Ingen fick någon känsla för karaktärerna. Jag tyckte tvärt om att den var underhållande och kände att förlöjligande av patriarken bar berättelsen framåt.

Mycket underhållande att vara den enda som gillade boken. I min bokcirkel brukar jag var den enda som inte gillar boken. Eller brukar och brukar, men det har hänt mer än en gång i alla fall. Det var roligt att ”träffa” mina vänner igen också. Det blir ju inga bokevent och annat bokkul nuförtiden och dessutom kan man ju via Zoom träffa folk i andra städer.

Jag ser redan fram emot nästa träff och då ska vi läsa Där kräftorna sjunger av Delia Owens. Jag kommer att lyssna på den, då jag nu står utan bok att lyssna på medan det är lång kö till böckerna som ska läsas.

2 kommentarer

  1. Deprecated: Funktionen get_user_by_email är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') i stället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5379

    Nästa gång SKA jag vara med. Ägnade till och med en bra bit av natten innan för att läsa ut boken och gillade den faktiskt.

    1. Deprecated: Funktionen get_user_by_email är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') i stället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5379

      Men vad roligt! Jag hade behövt dig 🙂 Jag tänkte lyssna på boken för lyssningstid har jag ganska mycket av eftersom det är långt till förskolan. Ett tips, Carina och jag drack vin ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.