Blurb på Inte som du av Johanna Schreiber och Ida Ömalm Ronvall

Blurb på Inte som du

Nej, det händer inte så mycket i mitt liv just nu så jag måste säga att jag blev oerhört glad när jag fick veta att jag fått en blurb, dvs ett citat på baksidan av en bok! Den här gången var det på pocketupplagan av Inte som du av Johanna Schreiber och Ida Ömalm Ronvall (B Wahlströms). Ni ser boken ovan och jag äger inte pocketutgåvan själv, så det är Johanna Schreiber som ska creddas för bilderna.

Inte som du var precis vad jag behövde just nu, en bok man sträckläser… – Feministbiblioteket

När jag ser en sådan blurb från mig, tänker jag alltid att jag borde spotta ur mig mer oneliners. Men å andra sidan blir man nog knappast citerad om det känns krystat och sökt. Den här kommentaren i min recension var i vilket fall helt från hjärtat och har du inte läst Inte som du, tycker jag att du ska göra det. En rolig, men ändå allvarlig ungdomsbok där könsrollerna är omvända. Som en modern Egalias döttrar där det inte blir freakshow.

Och för er som redan läst och tyckt lika mycket om som jag, kan rösta på den i Storytel Awards!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.