Blurb i Mellan raderna av Johanna Schreiber

Blurb på Mellan raderna av Johanna Schreiber

Ja, jag känner Johanna Schreiber, men jag tror inte att det är hon som bestämmer blurbarna på sina böcker. Tidigare i år berättade jag om en blurb på pocketupplagan av Inte som du av henne och Ida Ömalm Ronvall och nu är det dags för Schreibers nya bok Mellan raderna. Blurben avser såklart inte Mellan raderna, eftersom den är ny och jag inte ens hunnit läsa den, utan den tidigare boken Det bästa som hänt mig.

Det är alltid lika roligt när förlagen plockar upp bokbloggar på sina omslag, och roligast av allt tycker jag förstås att det är när det är min egen blogg som citeras. Det är något visst med att finnas med på ett bokomslag och när det är en sådana här populär bok så är det förstås ännu roligare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.