Bloggpaus – På charter i Marocko

Imorgon åker jag med min familj på charterresa till Agadir i Marocko. Det kommer således att bli lite tyst här framöver. Nästa torsdag är vi hemma igen förhoppningsvis utvilade och med en hel del nya intryck i bagaget. Just nu är det enda som är lite jobbigt att jag håller på att bli förkyld. Men hellre förkyld i solen än i novemberregnet.

Ett inlägg om en marockansk feminist är förberett och kommer under veckan för att ni inte ska länga ihjäl er 🙂

För löpande uppdateringar om resan, följ mig på instagram.

Ses om en vecka!

Agadir

Agadir, kanske inte mitt drömresmål, men just nu absolut good enough. Dessutom är ett besök i Marrakech inplanerat och det ser jag mycket fram emot. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.