Warning: mysqli_real_connect(): not found in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/class-wpdb.php on line 1987 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/class-wpdb.php:1987) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/class-wpdb.php:1987) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Bli mer liberalt bildad med Kerstin Hesselgren Akademin

Bli mer liberalt bildad med Kerstin Hesselgren Akademin

Kerstin Hesselgren Akademin

Idag tänkte jag göra lite reklam för en bra grej. Kerstin Hesselgren Akademin är ett initiativ för alla (social)liberala personer som är intresserad av att diskutera med likasinnade. Kerstin Hesselgren var för dem som inte vet, en av de första kvinnorna i Sverige Riksdag och den första kvinnan i riksdagens första kammare. Jag har skrivit om henne här. 

Kerstin Hesselgren Akademin är ett forum öppet för alla som är intresserade av diskussion, idéutveckling och utbildning på liberal grund, står det på Facebooksidan. Jag som liberal och ett stort fan av Kerstin Hesselgren har såklart gillat sidan och följer med spänning aktiviteterna som läggs upp där. Jag är själv liberal och glad över att något görs i liberala feministernas namn.

– Jag ser ett stort behov av att samla, stärka och utveckla det socialliberala engagemanget. Det ska vi göra i Kerstin Hesselgren Akademin. I tider när liberala värden ifrågasätts är det viktigt att öka kunskapen om och intresset för liberal ideologi och historia samt att skapa forum för idédiskussioner för liberalt sinnade, sa Anna Starbrink, ordförande i Kerstin Hesselgren Akademins styrgrupp i ett pressmeddelande i somras.

Akademin ska uppmärksamma att det är 100 år sedan kvinnor fick rösträtt i Sverige. Då blir det en halvdag med digitala arrangemang. Kerstin Hesselgrendagen är den 12 september 9.30-13.00 och här är schemat för dagen. 

Kerstin Hesselgrendagen kommer att sändas här:

https://www.facebook.com/KHAkademin

https://www.facebook.com/LiberalaKvinnor

och finnas tillgänglig på Kerstin Hesselgren Akademins YouTube-kanal i efterhand:

https://www.youtube.com/channel/UCyIVs8J6pG7fBFVxKpoMaKw/featured

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.