Berömda och glömda OS-kvinnor 2021?

Olympiska flaggan

För ett år sedan satt jag och försökte samla ihop en olympisk till varje dag för OS i Tokyo. Det blir 17 stycken och jag tyckte att jag fick en bra bredd både tidsmässigt, geografiskt och idrottsligt samt en balans mellan berömda och glömda. Jag har ju redan skrivit om många världsstjärnor såsom Florence Griffith Joyner, Katrin Krabbe, Sparven från Minsk och Nadia Comaneci, men det finns alltid några kvar att skriva om och det hade jag tänkt överraska er med!

Nu blev det ju som det blev. Allt ställdes in och sköts upp och blev inte av. OS ska bli av 2021, är det sagt, men jag tror att jag inte är ensam om att tänka ”det tror jag föst när jag ser det”. För bloggens skull hoppas jag att få skriva om mina 17 idrottskvinnor. För egen del, ständigt i utkanten av att blir totalt uttråkad och gå in i ett hål av meningslöshet, hoppas jag att OS blir av så att vi sporttokiga har något att se fram emot.

Vad tror ni, när kan jag börja skriva texterna? När kan vi börja planera saker igen? Eller det är klart, blir inte OS av i augusti så blir det ju inte av alls. Kanske ska jag publicera inläggen ändå, som en protest mot hela coronaskiten. Det kanske ger mig lite terapi om allt skiter sig. Men hörrni, idag börjar skidskytte-VM! Alltid något att glädja sig åt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.