Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Berömda och glömda idrottskvinnor: Anne Windsor och Zara Phillips

Berömda och glömda idrottskvinnor: Anne Windsor och Zara Phillips

Anne Windsor och Zara Phillips

Idag inleds fälttävlan med dressyrmomentet och därför kommer jag ägna dagens inlägg de kungliga olympierna Anne Windsor och Zara Phillips. När jag efterfrågade olympier som varit något utöver det vanliga i sociala medier, fick jag tips om prinsessan Anne Windsor för att hon var den enda som inte könstestades i OS i Montreal 1976. Prinsessan Anne tävlade i fälttävlan och det ansågs väl vara överflödigt att könstesta en prinsessa. Hennes dotter Zara Phillips skulle också komma att bli olympier i ridsport 2012. Phillips innehar ingen kunglig eller adlig titel på begäran av prinsessan Anne, men hon är nummer 15 i den brittiska tronföljden.

Drottning Elizabeth II öppnade de olympiska spelen i Montreal eftersom hon även var Kanadas drottning. Hennes dotter Anne var med under spelen och tävlade som sagt i fälttävlan. Det skulle inte leda till en medalj för prinsessan, men hon hade vunnit medaljer i Europamästerskap före OS.

Dottern till Anne och således drottningens dotterdotter, Zara Philips deltog i Fälttävlan lag 2012 i London. Det gick bra, laget vann en silvermedalj. Hon kom till OS med en världsmästartitel i bagaget och var dessutom en av dem som bar elden under invigningen till London-OS 2012.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.