Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Berlin - wir sind unterwegs!

Berlin – wir sind unterwegs!

Hanna i Berlin

En annan gång i Berlin. Selma i magen. Mars 2016.

Berlin – en av mina absoluta favoritstäder i världen. nu ska jag få visa dig för mina barn! Jag är pepp, pappan är pepp och framförallt är barnen pepp. Det blev ingen lång och flådig utlandsresa den här sommaren, men vi har det lyxigt med tillgång till sommarstuga, så vi tryckte att en långhelg i en storstad kunde räcka.

Jag tror inte heller att barnen måste ha Disneyland eller Legoland. Ett spionmuseum eller dataspelslfykt från Östberlin, kan vara gott nog. Det finns andra saker att upptäcka, bortom det mest självklara. Det gäller bara att googla lite. Annars är det ju enklast att ta med ungarna på badsemester, där kan få saker gå fel, men då får man inte heller den kulturella upplevelsen som jag nu, kanske orealistisk mycket, hoppas på.

Jag har packar resväskan (den enda vi checkat in), full med vackra klänningar för flanerande och goda middagar. Jag har också med mig böcker på tyska och guideböcker som visserligen har några år på nacken, men som kan funka som inspiration (man använder ju ändå bara google och tripadvisor).

Jag har minutiöst planerat resan, med lite för mång saker så att det aldrig ska bli tråkigt. Vi kommer nog att få stryka mycket till förmån för glassätande och häng i nån park, men det är så det ska vara. Huvudsaken är att det finns ett par aktiviteter varje dag som barnen ser fram emot. Sedan hoppas jag att jag lyckas stjäla mig en kvart eller två i en bokhandel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.