Avslutning novell-lördag: Kina

Kinas flaggaIdag har det varit en rolig dag att presentera novell som inte bara har lästs av mig, utan även stötts och blötts av flera bokbloggare på Facebook. Det var min första virtuella bokcirkel och jag deltar jättegärna i fler. Novell-formen lämpade sig väl som cirkelunderlag, tycker jag.

Jag har varit i Kina två gånger (om man räknar Hongkong och Macao som Kina) och försökt att läsa ganska mycket därifrån. Allt från nobelpristagare till hängivna feminister har jag hittat och det är ett land med en mycket intressant litteraturskatt.

Bäst idag alla kategorier: Bara ett skämt
Bäst tvist: Solskenet i munnen
Roligast: Bara ett skämt

Idag har Lotten också bloggat om kinesiska noveller och förra veckan gjorde Anna det.

Jag kör vidare med novell-lördag och återkommer nästa vecka 14/9. Tema: Vietnam.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.