Att vara en förebild – Aron Carter

Är man kändis så har man ett visst ansvar. Jo, så är det faktiskt. Har man massor av fans så är det mossor som lyssnar noga på vad man säger. Jag må kanske knappt veta vem Aron Carter är, men jag är 36 år, gift och har barn, så jag har mitt på det torra. Desto fler tonårstjejer lyssnar på varenda ord han säger och vill inte bara få någon som honom – de vill att han ska älska dem!

Aron Carter twittrar och av någon outgrundlig anledning fick han igår för sig att ge alla tjejer som älskar honom lite tips hur man får en man på fall under hashtagen #tipsforgirls. Föga förvånande är tipsen inte speciellt givande. Ett exempel:

Be Approachable- men don’t like rejection- a woman with an attitude to her look will scare a man away. #tipsforgirls

Ok, du får inte vara för självständig, för så skräms du. Sedan tipsar han vidare:

Confident woman are sexy to any man. Don’t pretend to be someone your not just to please a man. #TipsForGirls

Men så bra. Var dig själv, men var för guds skull inte för självsäker! Med andra ord: Tjejer ska inte ha för bra självförtroende.

Detta hade varit komiskt om inte Aron Carter förmodligen har ganska mycket makt över vilsna tonårstjejer med dålig självkänsla.

1 kommentar

    • sven25 maj, 2013 kl. 07:40
    • Svara

    Ingenstans tycker jag att uttrycket ”män är från Mars och kvinnor är från Venus”passar så bra som i sådana här fall typ Aron Carter och Justin Bieber.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.