Åter på Landsort efter Almedalen

I Almedalen 2023

Då är jag tillbaka ”hemma” på Landsort efter tre dagar i Visby och Almedalen. Första dagen bjöd på härlig sol. kanske lite för härlig för någon som skulle dra en rullväska över kullerstenar ganska långt. Andra dagen bjöd på moln och regna. En snäll hyresvärd gav mig ett paraply och han skulle rädda min kväll, skulle det visa sig. Nu sitter jag i en stuga och blåser nästan bort, som så ofta på Landsort.

Regn i Visby 2023

Med regn blev outfiten inte helt havererad och jag kunde gå ut för att käka middag utan att se ut som en dränkt katt.

Visby 2023

En bit av ringmuren på väg tillbaka till boendet. Det var värmen och lugnet före regnet.

Visby 2023

Visby 2023

Utsikten från slutet av gatan där vi bodde. Det hade ju onekligen varit finare att fota det när det inte varit molnigt.

Med livet som insats i Almedalen

Jag läste Veronica Palms deckare som utspelar sig i Almedalen. Nu hann de aldrig komma fram till Gotland i boken, för läsning var kanske inte det jag prioriterade under de få dagar jag skulle vara där och jobba…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.