Årets bok 2022 – de nominerade är…

Årets bok 2022

Nu har de nominerade till Årets bok kommit och i vanlig ordning har jag inte läst så många. Jag har läst en, Lina Nordquists Dit du går följer jag. Den var mycket bra så jag kommer absolut att lägga min röst på den, men det är synd att jag inte har så mycket att jämföra med. Jag hade tänkt att läsa Malin Persson Giolitos bok och jag blev riktigt sugen på Sångfåglar av Christy Lefteri. Vilka har du läst?

Nedan ser du alla nominerade och jag ska se till att åtminstone ett par av dessa ska läggas i min bokhylla på Storytel Jag tyckte om Moa Herngrens bok Svärmodern, men har inte läst Skilsmässan för att det liksom aldrig blir läge för en sådan bok, som jag antar kommer att bli jobbig. Men snart kanske!

Årets bok utses av Bonniers Bokklubbar.

De nominerade till Årets Bok 2022

Sista sommaren, Eleonore Holmgren (Bazar)

Sarek, Ulf Kvensler (Albert Bonniers Förlag)

Allt vi inte sa, Sara Osman (Albert Bonniers Förlag)

Dit du går följer jag, Lina Nordquist (Romanus & Selling)

I dina händer, Malin Persson Giolito (Wahlström & Widstrand)

Äpplet faller inte, Liane Moriarty (Albert Bonniers Förlag)

Räkna hjärtslag, Katarina Widholm (Historiska Media)

Sly, Sara Strömberg (Modernista)

När vargarna kom, Charlotte McConaghy (Lavendel Lit)

Sångfåglar, Christy Lefteri (Nona)

Skilsmässan, Moa Herngren (Norstedts)

Vattnets sötma, Nathan Harris (Bookmark)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.