10 år på förskolan är nu över

Selma på väg till förskolan för sista gången

I 10 år har vi haft barn på förskolan. Igår var det sista dagen. Selma börjar skolan till hösten och ett nytt kapitel i våra liv tar vid. Det är såklart oerhört spännande, även om jag tillåter mig att känna en smula vemod just nu. Två år fick Selma på den underbara Eklunda förskola i Saltsjö-Boo och till skillnad från hennes förra förskola är majoriteten av personalen utbildade förskollärare. Det är också relativ liten personalomsättning.

Eklunda förskola

Skolan verkar bra, eller vi är ju nöjda med storebrors skolgång. Nu hoppas vi att Selma får utvecklas i sin takt och att hennes nyfikenhet på lärande gör att hon når nya höjder i skolan. Hon har längtat så oerhört mycket efter att få börja skolan och få läxor och jag känner ingen oro för henne. Hon får gå med hälften av sin förskolegrupp, så vänner kommer hon att ha från början.

Ett barn i förskoleklass och ett barn i femman kommer vi att ha till hösten. Men tills dess är det dryga två månader och innan dess ska vi sola, bada, leka, gå på sightseeing, åka bergochdalbana och gå på kulturjakter. Men först jobb för oss vuxna och ledighet för barnen. Önska oss lycka till med det pusslet 🙂

Hugo och Selma

Den andra minderåriga i familjen slutade fyran igår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.