Utmaningar 2019: Veckans feminist blir månadens feminist

Simone de Beauvoir och Jean Paul Sartres grav

Här vilar en av historiens största och viktigaste feminister.

Då ska jag presentera den sista av de utmaningar jag tänkt presentera nu i januari. Det mesta rinner ut i sanden som ska göras ofta och jämt. Veckans feminist blev snabbt till ett ad hoc-inslag på bloggen och jag gör ett par inlägg om året. 2019 tänkte jag bli mer regelbunden, men en gång i veckan är inte realistiskt. Därför kommer jag under 2019 kära månadens feminist!

Min förhoppning är att driva detta i mål och ge er tolv feminister. Som sig bör ska jag försöka få stor spridning; geografiskt, åldersmässigt, tidsmässigt och kändismässigt. Jag ska försöka att inte samla ihop alla på en gång, för jag vill ha möjlighet att hitta nya under året.

Första feministen kommer imorgon. Vilken fantastisk feminist vill du läsa mer om. De jag redan skrivit om finner du här. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.