Tillbaka till vardagen – i alla fall för en vecka

Då är jag tillbaka igen och nu kommer jag kanske blogga en del ikväll. Jag åkte på en dunderförkylning på midsommardagen och det var kanske inte som man kan tro att jag var full och satt ute lättklädd, utan jag var en ordentlig förälder, drack lagom och tog en öl ute på kvällen väl påpälsad. Här är min midsommar i bilder:

Kummelhålet – vår badplats på Landsort. Midsommarafton och vackert väder.

Fyren var tyvärr tillfälligt ur funktion.

Hugo har fått en krans som vi passar på att sätta på när han sover.

Jag tar ett självporträtt på hela familjen på midsommarfirandet i byn.

Hugo får jordgubbar med grädde.

Solnedgång över kummelhålet.

Nu jobbar jag en vecka, åker till Almedalen i en vecka och sedan har jag semester till ett bra tag efter OS. Jag har fått en försmak på semestern och det var underbart. Det bästa av alla var nästan att Hugo gick in i ett semester-lugn och sover till åtta istället för sex. Hoppas han fortsätter så! Jag återkommer med redovisning av böcker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.