Glad midsommar!

Nu drar jag till landet för att fira midsommar. Det blir första gången på Landsort för Hugo och det ska bli spännande att se hur han kommer att trivas. Med mig till ön har jag  Kallocain av Karin Boye, Z av Vigdig Grimsdottir, Navaranaaq og andre av Mâliâraq Vebæk och En riktig författarhustru, brev av Selma Lagerlöf, om jag skulle hinna läsa ut allt det andra.

Glad midsommar på er allihop och efter helgen återkommer jag med fler recensioner och feministiska funderingar. Dessutom är det på tiden att jag reviderar min Norden-utmaning, som under resans gång blivit ett långt större projekt än bara en bok från varje land.

Vy jag kommer att få se ikväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.