Thorvall, Kerstin; Jag minns alla mina älskare och hur de brukade ta på mig; 2000

Jag minns alla mina älskare och hur dom brukade ta på migEn helt underbar bok där Thorvall berättar om alla sina älskare och hur hon blivit besatt av dem. Här utelämnas inga pinsamma detaljer om hur hon näst intill förföljt sina f d älskare. De tär en bok att känna igen sig i, för vem har aldrig skickat det där pinsamma brevet eller ringt det där skämmiga samtalet? Thorvall beskriver också en värld där hon som kvinna, inte bara varit pinsam, utan också använt sig av sex och flirt för att komma över sina ex – och njutit av det!

3 pingar

  1. […] och åkte ut och in på kliniker och dog svårt senil på ett äldreboende våren 2011. I boken Jag minns alla mina älskare och hur dom brukade ta på mig går Thorvall igenom sina älskare och hon berättar även om dem i Dagarna med Kerstin. Hon skäms […]

  2. […] och åkte ut och in på kliniker och dog svårt senil på ett äldreboende våren 2011. I boken Jag minns alla mina älskare och hur dom brukade ta på mig går Thorvall igenom sina älskare och hon berättar även om dem i Dagarna med Kerstin. Hon skäms […]

  3. […] i sin karriär ska Kerstin Thorvall komma att utveckla sina sexuella relationer i självbiografin Jag minns alla mina älskare och hur de brukade ta på mig och i den boken spar hon inte på krutet. Det är pinsamt, det är chockerande och det är […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.