Sommarutmaning 2023: Produktionsfas

Bokhög och packning

Bokhög och packning inför midsommar 2023.

Jag har blivit sjuk. Det är första gången som chefredaktör som jag har behövt att göra en tidning utan att må bra. Det gick ju ändå, men infektionen känns av och jag måste boka av allt som är kul och bara ägna mig åt jobb (vilket inte är tråkigt, men det går ju inte att jämföra med middagar och fikor med trevliga människor). Barnen känner sig inte heller helt underhållna i sommarvärmen (det gick lättare när det regnade).

Just nu är jag inne i en produktionsfas av läsning och recenserande och eftersom det mesta av det jag ska läsa i sommar ska recenseras i tidningen så kommer det att komma senare till bloggen. Om ni ser lite tystnad här och brist på recensioner, så handlar det som att jag läser för jobbet just nu. Detta ska blandas upp med mer lättsam litteratur som jag kommer att skriva bara för Feministbiblioteket, men där är jag inte riktigt än.

När jag insåg att jag var tvungen att bära med mig tio inbundna böcker till Landsort, som först ska åka bil, sedan båt och sedan bäras upp från båten till huset, fick jag lite skrämselhicka och började tokläsa de tyngsta böckerna som måste recenseras först.  Det gäller att prioritera rätt.

Snart kommer det mea liv här på bloggen, men först ska här läsas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.