Snart vet vi vem som får nobelpriset i litteratur 2014

Assia DjebarJag hoppas att nobelpriset i litteratur för första gången i världshistorien kommer att gå till två kvinnor i rad. Alice Munro fick det mycket välförtjänt det förra året. I år går mitt tips till samma person jag tippade förra året – den algeriska författaren Assia Djebar.

Jag har läst två böcker av henne:

I min faders hus

Kärleken, kriget

Har du inte läst henne, så gör det oavsett om hon får priset eller inte.

Klockan ett får vi veta! Vem tror du?

1 ping

  1. […] gissar varje år på att just hon kommer att få Nobelpriset i litteratur. I år kommer jag att få gissa på någon […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.