Snart är det bokmässa och jag är oerhört pepp!

Folkvimlet på Bokmässan

Att hösten kommer är förenat med mycket vemod hos mig, men en sak är mycket bra – det är snart bokmässa! Förra hösten var jag så opepp. Jag och min man var dubbelbokade, lyckligtvis på samma plats, så jag fick ha med mig min lilla på mässan. Det blev bra ändå, men det är ju såklart inte samma sak.

I år åker jag till mässan helt själv. Barnen är hemma med sin pappa i Stockholm så jag kommer att känna minimalt med stress över det. I år ska jag ägna mig åt möten med människor, författarsamtal och trevligheter på kvällarna. Jag ser så oerhört mycket fram emot det!

Cannie Möller och Selma på bokmässans lekplats

Trots att Selma var med fick jag träffa Cannie Möller och prata om hennes senaste bok, men vi hann också med att avhandla gamla minnen. Ett fint bokmässeögonblick från förra året.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.