Sisterhood of the World Bloggers Award

Sisterhood of the World Bloggers Award

Jag har blivit nominerad till Sisterhood of the World Bloggers Award av Sannas bokhylla. Roligt!

Här är hennes frågor och mina svar:

– Hur kom det sig att du började blogga?

Jag började blogga politiskt 2005 för att jag gillar att skriva och tyckte jag hade mycket att säga. 2006 sjösatte jag mitt projekt med ett virtuellt feministisk bibliotek i form av en hemsida. Det var inte förrän 2009-2011 (en lång process) som jag sakta men säkert gick över till att kombinera dessa två intressen.

– Var det självklart vad du skulle blogga om eller växte det fram gradvis?

Det är en svår fråga att svara på eftersom jag ett tag hade två bloggar, en politisk och en där jag bara recenserade böcker och kanske skrev ett och annat. 2011 beslutade jag mig för att lägga den gamla bloggen helt på hyllan och skriva politik här om jag ville det. Det roliga var att det väl var någon gång 2012 som jag slutligen insåg att jag var bokbloggare.

– Hur många andra bloggar följer du själv, mellan tummen och pekfingret?

Jag följer väl kanske 15-20 bloggar, men läser inte allt av alla. De som har facebooksidor eller på annat sätt länkar till sina blogginlägg i sociala medier läser jag oftare.

– Berättar du för folk IRL att du bloggar? Alltså, puffar du för bloggen även utanför internet?

Alltid! Har fina vykort jag ger till folk samt visitkort. Pratar om det så fort jag får tillfälle, även på jobbintervjuer!

– Om du skulle vara en fiktiv litterär karaktär, vem skulle du då vara?

Jag har skrivit om det förut och jag skulle gärna vara den sportälskande Ginny Weasley och gå på Hogwarts!

Jag vet att jag borde skicka nya frågor vidare, men jag avvaktar lite och återkommer eventuellt 🙂

2 kommentarer

 1. Deprecated: Funktionen get_user_by_email är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') i stället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5413

  Väldigt intressant att höra! Jag gillar din blandning av böcker och politisk udd.

  1. Deprecated: Funktionen get_user_by_email är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') i stället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5413
   • Hanna25 oktober, 2014 kl. 04:52
    Författare
   • Svara

   Vad kul! Jag fick höra i veckan någon som klagade på bokbloggar som skrev om annat också 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.