Semester 2023: One down, one to go

Familjen grillar marshmallows

Familjen grillar marshmallows

One down, one to go. Då har pappan i familjen gått på semester. Mamman, dvs den som skriver det här inlägget, har fortfarande en vecka kvar. Just nu känns det inte som ett delmål till semestern, för jag har rätt många ofärdiga artiklar kvar som ska levererade dels på måndag och dels på fredag om en vecka. Idag har jag varit på studiebesök och misslyckas bli färdig med två artiklar och det bidrar inte heller direkt till semesterkänsla.

Med andra ord är jag hemma nu. Hemma i Nacka. Mina föräldrar är här och vi lagar god mat och dricker sangria. Det är fint hemma också, även om vi inte har tillgång till havsbad varje dag. Vi har ju en pool och imorgon blir det nog poolbad på altanen.

Nästa vecka är det dags för Landsort igen och då blir det att lalla runt oduschad i svintohår, men tills dess klär jag mig i klänning och sminkar mig. Den som läser den allra sista sidan i NU, har läst om detta förut. Den som badar varje dag behöver en lite annan outfit än den som då och då åker in till stan skulle man kunna sammanfatta det med.

Läser gör jag, men just nu inte så mycket. Snart kan jag börja publicera recensioner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.