Recension: Walker, Brenda; Kylan; 1999

Australien berättar: Drömtidens framtidJag har läst Australien berättar: Drömtidens framtid från Tranan och recenserar de noveller av feministiskt intresse en och en.

I Kylan av Brenda Walker är det snö och is som står i fokus. Det är något ovanligt för en australiensare och i det perspektivet är det en annorlunda historia. Vi vår träffa olika människor i deras vardag när de brottas med iskall kyla.

Jag hade inte direkt väntat mig att läsa en berättelse om bitande frost i en australiensisk novellsamling och det gör den lite rolig. Annars vet jag inte om jag tyckte den var så bra. Jag blev mest förvånad när den var slut och glömde snabbt personerna i historien.

Läs mer: Adlibris, Bokus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.