Recension: Vuki, Alafina; Self-pity; 1980

Lali - A Pacific anthologyAlafina Vuki kommer från Fiji, men så mycket info om henne har jag inte lyckats finna. Inte heller har jag funnit någon mer poesi av henne än den enda dikt, Self-pity, som finns med i antologin Lali – a Pacific anthology av Albert Wendt (red).

Dikten handlar precis om det som den utger sig för att handla om – självömkande. Jag tyckte att det var ganska underhållande och hade gärna läst mer av Alafina Vuki för att se om jag gillar annat hon skrivit lika mycket. Det är ju svårt att de något rättvist omdöme av bara en dikt, men jag gillade i vilket fall vad jag läste.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.