Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Recension: Valenzuela; Luisa; Tango; 1991

Recension: Valenzuela; Luisa; Tango; 1991

Luisa Valenzuela Luisa Valenzuela kommer från Argentina och hennes novell Tango kommer från novellsamlingen En färd mot vindens ansikte av Göran Skogberg (red). Det är den första av sju noveller jag kommer att skriva om i en minitemavecka om Latinamerika.

En kvinna gillar att dansa och går varje lördagskväll till ett ställe där hon kan få känna lite manlig närvaro och dansa tango. En dag träffar hon en som pratar med henne, vilket gör henne alldeles varm. Men trots att de båda verkar vilja samma sak skiljs de åt för att de inte delar samma vin-smak.

Det var en lite rolig novell med en tvist som var lite konstig, men förmodligen mångbottnad. Den handlar om ensamhet och om längtan efter närhet och kärlek. Den ensamma änkemannen väljer ändå inte vår huvudperson för att hon utlovade vitvinsglas, och han dricker inte vitt vin. Jag ska inte gräva i vad detta kan betyda nu, men kommer förmodligen att fundera på det ganska länge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.