Nytt jobb och nya utmaningar

valvaka 2006

Valvaka 2006. Målbild för valvakan 2022. Jag är tillbaka i politiken.

Jag har fått ett nytt jobb. Jag ska från och med slutet på mars jobba som kampanjsamordnare för Liberalerna i Stockholms län. Det innebär att jag slutar som kommunikatör på Stiftelsen Lantbruksforskning, men det innebär inte att den här bloggen kommer att läggas ner eller bli mer politisk. Jag vill vara transparant och informera er läsare om vad jag jobbar med, men mina åsikter och mitt engagemang för den här bokbloggen är desamma som förut.

För mig är detta oroligt roligt såklart och jag är mycket pepp på att jobba för att Liberalerna ska vara kvar i de beslutande församlingarna i Sverige och Stockholm. I övrigt kommer Feministbiblioteket inte blir en liberal megafon, utan åsikterna kommer bara lysa igenom så mycket som de gjort förut.

I två månader kommer jag att vara kvar på Stiftelsen Lantbruksforskning, men sen lämnar jag den arbetsplatsen. Jag har därmed sagt vad jag vill säga i den här frågan och så lovar jag er att mitt jobb inte kommer att synas här, mer än möjligtvis i någon bisats eller någon månadssammanfattning.

Ovan ser ni mig på valvakan 2006 och den bilden får agera målbild för valvakan 2022. Ja, det är jag och mitt gomsegel.

1 kommentar

  1. Grattis till nya jobbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.