Nya böcker från Olika förlag!

Mitt favvisförlag Olika har gett ut två nya barnböcker som låg och väntade på mig när jag kom hem från Almedalen.

Raka vägen över himlabacken och Varför gråter pappan. Båda böckerna är för barn från tre år, så det kommer att ta ett tag innan min liten kommer att uppskatta dessa. Såklart kommer jag att läsa dem ändå och återkomma med recensioner så fort som möjligt (jag har redan läst Varför gårter pappan och tyckte om den).

Det kommer fler nyheter från Olika inom kort och det känns bra nu när jag snart ska bli mamma!

2 kommentarer

 1. Hej Feministbiblioteket!
  Roligt att vi är ditt favvisförlag! Det gläder oss!
  Vill bara säga att Himlabacken är från ca 2 år. Och Pappa gråter kan man också läsa med mindre barn. Det blir säkert annorlunda samtal beroende på hur gammalt barnet är.

  Varma sommarhälsningar,
  Marie på OLIKA

  1. Så går det när man skriver ett inlägg och inte har böckerna framför sig. Slarvigt av mig. Det är väl så att man själv känner av när ens barn kan ta till sig en bok. Hoppas att mitt barn i magen kommer att tycka om era böcker lika mycket som jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.