Ny genre – Religion

Jag har hållit på detta länge, men inser att jag nu behöver utöka med en genre, nämligen religion. Det har skrivits en hel del om kvinnor och religion och jag har flera i min bokhylla. Dock har jag inte läst någon än och därför hade jag tänkt vänta. Nu städar jag lite bland böckerna och flyttar runt några och gör underrubriker för att det ska bli lättare att hitta i mitt bibliotek. Därför måste jag fixa en bra plats åt två gästrecensioner som båda går in under religion, enligt LIBRIS.

Håll utkik, snart kommer det fler böcker om religion!

På att-läsa-listan där:
Lives of roman christian women av Caroline White (red)
Hatar Gud kvinnor? av Orphelia Benson och Jeremy Stangroom
Bibeln på mitt sätt av Annika Borg

Men det kanske dröjer. Jag har många fler superintressanta böcker som kommer att gå före…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.