Nu har jag semester och detta hade jag tänkt läsa!

Böcker på Landsort

Det blir mycket läslistor i dessa dagar. Jag har skrivit om världsböcker och bokhögar och annat. Nu ska jag försöka reda ut vad som följt med till landet och vad jag har tänkt att läsa under min semester, till att börja med i alla fall. Jag gör ett aktivt försök att inte skriva ner för många böcker för då blir det bara en i raden av alla inspirationslistor. Det är möjligt att lyssningsfrekvensen går ner nu när jag inte har barn på förskolan längre, men jag har tänkt att ta långa promenader här på ön. Vi får se blir det blir med det.

Jag hade skrivit upp Ananda Devis bok Eva ur spillrorna, men läste precis ut den så fick stryka den. I det tempot läser jag snart ut den här listan!

Romaner att läsa

Kim Jiyoung, born 1982 av Nam-Joo Cho

Sex and vanity av Kevin Kwan

Voxne mennesker av Marie Aubert

År månader dagar av Yan Lianke

My Country, Africa av Andrée Blouin

Romaner att lyssna på

Min mörka Vanessa av Kate Elizabeth Russell

Goda grannar av Mattias Edvardsson

Rodham av Curtis Sittenfeld

Beatrice av Lina Bengtsdotter

Noveller

Oceania av Karlo Mila

Plaine-Verte av Sabah Carrim

Unaccountet for av Tracy Assing

Someting tiny av Erato Ioannou

Other, across av Clare Azzopardi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.