Nu drar jag till Barcelona!

Kataloniens flaggaJag har inte packat ens funderat ut vilka böcker som ska med, men imorgon efter jobbet sticker jag och min man till Barcelona. Barnet, som är i trotsåldern, ska lämnas i tryggt förvar hemma, där mormor och morfar kommer att ta hand om honom.

Vi ska äta på stjärnkrog, se La Sagrada Famiglia, strosa på Las Ramblas och käka enkla tapas på någon trevlig kvarterskrog. Det är första besöket för båda så det ska bli otroligt kul.

Vi kommer hem på söndag, men ni kan vara helt lugna, för jag lämnar inte er inte i sticket. Det kommer en berömd eller glömd idrottskvinna varje dag, som jag redan lovat, och så dessutom novell-lördag på lördag. Temat? Spanien såklart! Det kan hända att jag kanske uppdaterar med någon bild eller så, men det får jag se. Får jag tid över så kommer jag att prioritera OS framför bloggen. Hoppas att ni har överseende med det 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.