Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Nu är det långhelg och jag är på Landsort

Nu är det långhelg och jag är på Landsort

Solnedgång på Landsort

Även om jag numer har världens roligaste jobb, behöver jag fortfarande vila och återhämtning. Den här långhelgen ska den vilan ske på en av jordens bästa platser – i svärfars sommarhus på Landsort. Ni som läst Feministbiblioteket i flera år, vet att jag är här mycket. Nu är det lite kallt och lite småregnit, men den sol vi haft har värmt så jag har goda förhoppningar om mycket läsvila ute i solen.

Böcker i kvällssol på Landsort

Jag har med mig böcker, it goes without saying. Förutom Ilaria Tutis senast i lurarna, har jag den snart utlästa Vända blad av Johanna Schreiber, den påbörjade 10 minuter och 38 sekunder i en märklig värld av Elif Shafak och den jag hoppas hinna påbörja Välj mig av Sofia Rönnow Pessah.

Barnen på Landsort

Barnen är med såklart. Snart kommer kompisarna ut och då blir det åka av!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.