Mitt första möte med Lissabon

Idag var vi på utflykt till Lissabon. Av alla de tusen saker jag tänkt att vi skulle hinna med, hann vi med noll (0) saker. Eller kanske en då, jag gick “på stan”. Med mig hade jag en vagnskeptisk tvååring och en kissnödig sexåring samt en ölsugen 75-åring och så min man som ville tillfredsställa alla. Men det bästa är att det är inte mitt sista besök i Lissabon! På fredag är jag bjuden på 40-årsfirande i staden och då tänkte jag lämna alla gnälliga hemma och åka heeeelt själv.

Här tänkte jag delge er lite av den fantastiska arkitekturen i Lissabon. Kulturjakt kommer senare, när jag är hemma igen.

Lissabon

Lissabon

Lissabon

Lissabon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.