Mina julklappar

Jag är så bortskämd. Fick massa hårda paket i julklapp. Flera av dem innehöll smycken och hudvårdsprodukter och en och annan hushållsnyttig sak. I bokväg fick jag många spännande titlar:

100 städer och Visa mig hur, fick jag och min man av mina föräldrar. Den ena för att vi älskar att resa och den andra bara för att den är hur kul som helst. Vem vill inte veta hur man gör tortilliachips eller vad alla smajlisar betyder, allt i samma bok?

Min vän Mia gav mig Bibeln på mitt sätt av prästen Annika Borg, som gjorde sig känd som brudöverlämningsmotståndare i somras. Recension kommer så fort den är utläst!

Av min svärmor fick jag Spill – en damroman. Ja, jag sa ju att jag ville läsa den!

Min svåger jag mig en deckare:  I den innersta kretsen av Viveka Sten. Jag ser fram emot att slappa med den.

Slutligen min make som gav mig allt vad jag ville ha och lite till. Campingland av Josefin Olevik fick jag för att jag är husvagnsbarn. Kvinnopolitiska nyckeltexter fick jag för att jag önskade mig den. Alice Munros Nära hem var ett felköp, då han hade missat att jag redan läst den (recension kommer idag eller imorgon!). Den ska bytas mot Kärlek, vänskap, hat av samma författare. Det som inte syns på bild är att min käre make även beställt SCUM-manifestet till mig samt – det bästa av allt – en tvåårsprenumeration på Ms. Magazine!

4 kommentarer

1 ping

Hoppa till kommentarformuläret

 1. Hej! Jag har nominerat Feministbiblioteket till The cherry top award. Grattis till en fin blogg! Se här: http://elmerscorner.blogspot.com/2010/12/oj-tack-sa-mycket.html

  1. Jag har sett! Jag glömde visst bort den viktigaste delen, att tacka för nomineringen. Tack!

  • Valdemar Tallgren27 december, 2010 kl. 04:04
  • Svara

  Du fick inte den viktigaste boken av alla. Världsmästarna av Julia Caesar. En mycket skakande berättelse om vårt fantastiska mångfald i Sveriges land. Många gånger var jag nära till gråt när jag läste denna bok.
  Den finns att köpa här: http://aktualia.wordpress.com/2010/09/15/julia-caesars-bok/
  Rekommendera den gärna för dina vänner.
  Men vänliga hälsningar
  /Valdemar

  1. Jag vet inte det. Hur som helst är det inte en bok för detta bibliotek!

 1. […] jag har på mitt nattygsbord just nu är julklappen Kvinnopolitiska nyckeltexter och bredvid boken ligger telefonen där jag slår upp och läser om de […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.