Min vinst från Fiktiviteters julklander har kommit!

Fiktiviteters fina pris

Jag har tidigare berättat att jag vann ett pris då jag svarade på mer än 10 frågor på bloggaren Fiktiviteter/Helenas julkalender. Jag som aldrig vinner något fick ett bokpaket skickat till mig. Vinsten var inget mindre än en av Helenas favoritböcker från förra året, Jeanette Wintersons The daylight gate och en anteckningsbok att skriva ner sina läsupplevelser i. Och så lite godis, men det hade jag redan smällt i mig innan jag hann ta bilden 🙂

Tack så mycket! Jag är så glad och tacksam! Och min insats – att svara på frågor – var bara ett rent nöje från min sida!

2 kommentarer

1 ping

  1. Perfekta presenter ju. The daylight gate ligger i att-läsa-högen här hemma också och den lilla anteckningsboken verkade ju också som en trivsam idé.

    1. Ja! Och jag ser mycket fram emot att läsa boken.

  1. […] är en favorit hos en av mina nära vänner och i julas vann jag en bok av henne på Fiktiviteters julkalender (The daylight gate). Jag ska läsa den snart, men först har jag lite annat som måstekomma […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.