Mer EU-litteratur till Feministbiblioteket

Europaflaggor

Nu är det ju så att jag läst EU-litteratur per land i bokstavsordning och då är det ju oundvikligt att jag läst från något EU-land efter att jag har bockat av det i läsningen. Här kommer en lista på de böcker jag har läst från EU-länder (ej Storbritannien då jag läser därifrån hela tiden och knappast behöver pusha för böcker därifrån) efter jag har redovisat landet.

Kristien Hemmerrechts Kvinnan som matade hundarna (Belgien)

Lise Nørgaard Sommargästerna (Danmark)

Sara Juingersten #döden (Finland)

Simone de Beauvior Misstag i Moskva (Frankrike)

Silvia Avallone Marina Bellezza (Italien)

Melissa Panarello 100 strokes of the brush before bed (Italien)

#europafest2016

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.