Malta 2021: Malta i selfies

Nu är det dags för oss att resa hem från Malta. Det har varit en underbar resa på många sätt och även om allt inte varit helt normalt så finns hopp om ett friare resande igen. Jag längtar absolut inte hem till novemberrusk och fem grader varmt, men jag längtar efter min kudde, rent vatten i kranen och kanske mest av allt att kunna röra mig fritt utan att behöva använda munskydd.

Vi hoppas att resan hem går bra, men vi vet redan nu att utan förseningar är väntetiderna långa och kvällen kommer att bli sen. Dagen imorgon kommer att kännas enormt seg. Men när det lagt sig så hoppas jag att vi kan få mycket energi framåt för att överleva november.

Jag har så mycket kultur att skriva om när jag kommer hem, men här kommer lite teasers i form av selfies från resan!

Selfie från Malta

Selfie från Malta

Selfie från Malta

Selfie från Malta

Selfie från Malta

Selfie från Malta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.