Warning: mysqli_real_connect(): not found in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/class-wpdb.php on line 1987 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/class-wpdb.php:1987) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/class-wpdb.php:1987) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Malta 2021: En första blick på Valletta

Malta 2021: En första blick på Valletta

Vi är framme i Valletta och vädret är lagom varmt och solen skiner för det mesta. Det första vi alla slogs av var hur oerhört vackert Valletta är. Det är inte helt optimalt att behöva gå omkring i staden med lite halvgnälliga bar i släptåg, men det är ju där vi är i livet nu. Jag och min man hoppas på att få göra ett kyrkobesök i katedralen, trots förväntad kö. Annars är det mest barnaktiviteter inbokade, som vi vuxna förhoppningsvis också kan njuta av.

Det vi gör ska passa alla mellan 5 och 78 år och då blir det ju en hel del överväganden. Men som vanligt när barn är med, är de oftast de som styr. Jag ska skriva mer om Malta och Valletta när jag kommer hem, men som jag utlovat kommer här lite bilder. Ni får min första bild av Valletta och Malta och den var oerhört positiv.

Valletta

Valletta Valletta Valletta Valletta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.