Lucka 23: Handla feministisk litteratur på Waterstone i London

Krans 23Bakgrund

Idag skulle jag skriva om den fantastiska bokhandeln Barnes and Noble i Georgetown i Washington DC, men jag upptäckte till min förfäran att den har stängt. Trist men sant. Dagens feministiska resmål blir istället Waterstones feministiska avdelning. Waterstone Piccadilly är Europas störta bokaffär och det finns gott om kvinnolitteratur på deras hyllor. Den är en fantastisk affär, även om man är ute efter andra böcker. Det är alltid roligt att se vad som är nytt på i Storbritannien och den engelskspråkiga världen när det kommer till feministisk litteratur och därför är ett bokhandelsbesök ett måste på alla resor dit.

Resmålet

London är en fantastisk stad med mycket kultur och shopping. Så mycket mer behöver kanske inte sägas. De flesta som läser den här bloggen har nog varit där.

Ta dig dit

Den stora Waterstone ligger på Piccadilly, mycket nära Piccadilly Circus. Flyg till London går att få för en billig penning om man är ute i god tid.

London och jag

Jag älskar London, men före förra året hade jag inte varit där på mycket länge. Jag och min man åkte dit med Hugo i min mage och vi lyckades göra ganska mycket trots lättare foglossning och illamående från min sida. Nu ska det definitivt inte dröja lika länge innan jag återvänder.

Kvinnolitteraturavdelningen på Waterstone

Här står jag på Waterstone och botaniserar bland den feministiska litteraturen. Maj 2011.

1 ping

  1. […] bästa fynd gjorde jag på Barnes and Nobles i Georgetown, Washington DC (som tyvärr är nedlagt). Jag letade efter böcker under Women’s studies och min man räckte över Jessica Valentis […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.