Lita inte på någon

Idag skulle jag skriva en massa bra feministiska saker eller läsa ut min bok om Elise Ottesen-Jensen, men nu är jag bara sur. Jag fick min handväska stulen när jag bytte blöjor på Hugo i ett amningsrum i Liljeholmens galleria. Visst var jag ouppmärksam och slarvig och hade inte koll på sakerna, men jag var trött (skrikfest igår till två) och Hugo kissade just ner mig och hela skötbordet och jag var livrädd att det hade gått igenom skyddsplasten jag hade med mig. Dessutom var det kö och massa mammor som ville in och byta på sina små. Om det inte har stått någon och lurpassat på oss så är det en mamma som stulit min väska. Känns väldigt märkligt faktiskt.

Jag hade ändå ganska mycket tur. Min väska var nästan tom sånär som på nycklar och plånbok. Väskan var ful och behövdes bytas ut och mobilen – det viktigaste – hade jag i fickan. För en gångs skull hade jag kontanter (varför är det alltid så?) och så hade jag med mig boken om Ottar. Jag får väl gå till bibblan imorgon och låna den så att jag får läsa ut den. Sedan tar försäkringsbolaget kostnaderna för låsbyte så notan kommer att sluta på 1500 kr i självrisk och ev ett nytt sl-kort.

Nu ska jag ta en grogg innan skrikfesten börjar för kvällen och återkommer imorgon med lite mer genomtänkta feministiska tankar.

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  1. Surt när det händer 🙁

  2. Usch och fy! Förstår att du blev sur. Själv hade jag fått panik.

  3. Jag trodde ju inte i min vildaste fantasi att någon tagit den. Trodde hela tiden att det skulle dyka upp någon som sagt att den blivit omhändertagen. Så var dock inte fallet.

  4. Åh va störande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.