Lise Nørgaard är 100 år! (Eller er hun kun halvfems?)

Lise Nørgaard

Igår skrev jag om Per-Anders Fogelström och att han skulle fyllt 100 år. I helgen skrev jag om Lise Nørgaards bok Med mor bag rattet. Döm om min förvåning när maken kollade upp att hon faktiskt är 100 år! 14 juni i år kunde hon fira sin 100:e födelsedag. När jag sedan googlade Lise Nørgaard 100″ hittade jag denna underbara sajt som berättar att hon bara är nittio (se nedan om ni inte förstår det roliga). Sedan måste ni ju bara kolla in bilderna, hon är ju oerhört välbevarad!

Såklart har det skrivits en bok om hennes liv och den har den fyndiga titeln Lise Nørgaard – De første 100 år av Jacob Wendt Jensen. Se trailer nedan. Julklappstips till någon som läser på danska (mina släktingar hint hint).

Lise Nørgaard är mamma till TV-serien Matador och om du inte förstår reffen i rubriken så se klippet nedan. Och har du aldrig sett Matador så gör det nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.