Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Knight, Christina; Mad women; 2013 - Feministbiblioteket

Knight, Christina; Mad women; 2013

Mad womenBoken är en Herstory of advertising, en historia om kvinnor inom reklambranschen. Christina Knight, själv inom branschen, har intervjuat kvinnor som arbetar och är framgångsrika inom reklam. Det är en otroligt manlig bransch och kvinnor arbetar traditionellt oftast bakom kulisserna med det som inte syns och inte belönas med fina priser. Olika förlag har gett ut boken och även om den är svensk så är den skriven på engelska.

Kvinnorna i Madwoman är alla framgångsrika och alla förtjänar alla en plats i himlen eftersom de hjälper andra kvinnor. Christina Knight har träffat sina idoler och personer som är mycket kända inom sin sfär och det är mycket inspirerande kvinnor som berättar om sina karriärer, hur de har fått ihop familj och arbetsliv och hur de har stöttat och hjälpt andra kvinnor.

Jag kan mycket lite om reklambranschen och för mig är personerna i boken inga kändisar, men det var ändå otroligt spännande att läsa sig något nytt om denna manliga miljö och kvinnorna i den. Jag blev också mycket inspirerad och glad över att det finns mycket framgångsrika kvinnor som vill dela med sig av sina erfarenheter.

Läs mer: Adlibris, Bokus, Olika, Madwoman.nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.