Warning: mysqli_real_connect(): not found in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/class-wpdb.php on line 1987 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/class-wpdb.php:1987) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/class-wpdb.php:1987) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Karavan har fått en ny fin hemsida

Karavan har fått en ny fin hemsida

Karavan nr3 2020

Senaste numret av Karavan.

Jag måste slå ett slag för den fantastiska tidskriften Karavan som jag prenumererar på sedan ett par (till och från i och med att jag glömmer att förnya prenumerationen). Jag har länge tänkt på att deras hemsida inte är så bra så det var oerhört glädjande när jag fick mejlet om deras nya sida. Nu hoppas jag att de fyller ut shopen med gamla nummer så att man kan lätt kan se vad de skrivit om förut.

Karavan är en tidskrift med texter om litteratur från hela världen. Det finns alltid rikligt med lyrik och noveller och utdrag från romaner från spännande författare. De kommer från andra länder än de vi kanske oftast läser ifrån. För en världsläsare som mig är det verkligen en gåva varje gång Karavan dimper ner i brevlådan.

Kika in på hemsidan och om du inte redan prenumererar så kan jag varmt rekommendera det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.